|
Kristy21 -> RE: telovadba kar doma- joga (16.2.2026 16:17:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxa Živjo, pred časom sem jaz podobno razmišljala kot ti, želela sem začeti z jogo, kupila sem knjigo, downloadala posnetke... Vse sem preučila, parkrat sem poskusila in to je bilo to. Potem sem pred dvema letoma se vpisala na tečaj joge, kar je popolnoma spremenilo situacijo. Dvakrat na teden sem šla na jogo za slabi dve uri, se naučila asan ter meditacije, sedaj pa tudi doma lahko prakticiram. Mislim, da je fino, da imaš nekoga, ki te pelje skozi celoten proces, da ti tudi pove, če česa ne narediš pravilno, da pravilno dihaš (kar je najbolj pomembno) in pa še nauči te neke konstante. Torej, da se redno, vsaj parkrat na teden odpraviš v svoj svet in se sprostiš :)nulls clash Popolnoma razumem, kaj želi Nixxa povedati glede inštruktorja in popravljanja napak – to je res super pomembno. Ampak iskreno, ko mi je slabo ali sem utrujena (še posebej v prvem trimesečju!), je zadnja stvar, ki si jo želim, vožnja do studia. Meni se zdi vadba doma čisto OK, dokler se držiš videov, ki so označeni prav kot 'Prenatal'. Sama ne bi poskušala prilagajati navadnih vaj, če nisi povsem prepričana, kaj delaš. A je katera našla kakšen specifičen YouTube kanal, kjer so te varnostne zadeve dobro razložene?
|
|
|
|