Dunaj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


živa -> Dunaj (7.7.2009 12:03:04)

Hoj!

Že leta sanjam, da bi šla z dragim spet za nekaj dni na Dunaj, pa so otroci še premajhni, da bi jim bilo zanimivo. Letos pa imava mogoče celo priložnost, da greva sama, ko bosta otroka na počitnicah s taščo. Zanima me, ali poznate kako poceni prenočišče (dvoposteljna soba, po možnosti s kopalnico) v bližini centra - tj. do 20 minut peš od recimo Hofburga ali Štefanove cerkve. Sicer sem že iskala po spletu, ampak morda ima kdo kak predlog oz. osebno izkušnjo s hoteli ali hostli.

Ali se bolj splača na Dunaj z avtom ali vlakom, je kdo računal?

Finance so bolj švoh, ampak morda bi za kake tri noči šlo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lp,

živa




Nika v službi -> RE: Dunaj (7.7.2009 12:06:43)

Hotel Korotan, 8. okraj, prijeten peš sprehod do centra.

http://www.mohorjeva.at/korotan_hotel_slo/

Mi gremo vedno z avtom, ker je tako blizu, pa bolj komot smo. V študentskih časih pa se se gor vozila z vlakom. Glede cen nimam pojma, ampak ata google vse pove.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Preveri na SŽ cene vozovnic, potem pa si izračunaj še porabo z avtom, pa ne pozabi všteti tudi časa. Z avtom si gor v 3,5 urah iz LJ, z vlakom traja še enkrat toliko.




živa -> RE: Dunaj (7.7.2009 13:16:07)

Korotan je takrat žal zaseden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], sem že prej preverila. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

8. okraj je pa pri nama itak najbolj priljubljen, je možek tam stanoval med študijem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lp,

živa




ALESSA -> RE: Dunaj (25.7.2009 20:49:38)

Ojla!

Pension Nossek ( Graben) v 1. okraju, blizu Štefanove cerkve. Zelo lepo zrihtano in zelo prijazno osebje. Imaš pa zajterk, kopalnico in dvoposteljno sobo. Preverjeno!!!!!!!!

Lp




Tanja55 -> RE: Dunaj (25.7.2009 21:11:47)

TALE hostel zgleda ful v redu, majo pa tud eno dvoposteljno sobo za 29/eur na noc (po osebi). Pa v samem centru mesta je.





Stran: [1]