zmajama -> RE: Z-majčki 2009 - 2. del (22.7.2009 18:42:17)
|
ojla majčice, mam malo fraj, je šel moj s tamalim na sprehod [sm=bravo.gif]. Če bi bla srečanja mal bližje meni, bi se še vam jaz pridružla, drugač pa kar uživajte in se naklepetajte, naši zmajčki so pa tak pridni, da pustijo čvekat. pa slikce čimprej pokazat. Mi še vedno spimo kot ponavadi, včasih potegne tudi do pol sedmih [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Krčkov tudi nimamo več, sicer še vedno dobiva antiflat kapljice, to dozo še spraznimo, pol bo pa dovolj po moje. Še teden dni, pa bo že tri mesce star, sploh ne morem verjet, da tak čas leti. S tem pa ga čaka tudi prvo cepljenje, upam da bo brez problemov pa kakih stranskih učinkov. Bo pa cepljen tudi proti rotavirusu. ...opa...že vidim skoz okno da sta moja dva fanta že nazaj...joška alarm[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]... mejte se...pa se še kaj javim, ko bo čas, ker naš mali zlo malo spi čez dan, tako sem polno zaposlena... pa še ena slikca našega korenjaka, lahko jo tudi na seznamu zamenjate [img]http://www.shrani.si/t/2J/WS/4JDPmut1/s5002147-1.jpg[/img]
|
|
|
|