hud krč (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

devička -> hud krč (28.5.2005 9:56:44)

Sem v 12. tednu, do sedaj vse super, v četrtek NS-vse v redu, včeraj pa me je kar na lepem zagrabil hud krč v SPODNJEM DELU trebuha, in sicer kot da bi me zarezal z nožem. Sem kar zavpila, najverjetneje tudi zaradi strahu. SEm mirovala in potem je nehalo. Je imela še katera tak primer?
Krvavela nisem, tako da upam, da je vse v redu.
p, d.

Maša -> hud krč (28.5.2005 9:58:37)

Verjetno je prvič, vsekakor ne zadnjič-pripravi se-reče se jim nosečniške vsakodnevne spremljevalke;)

Srečno

lp,
midva:nosecka:

Gina -> hud krč (28.5.2005 10:02:51)

Ja, tudi mene je včasih tako zaštihalo. Samo za sekundo, dve, kajneda? To je normalno, se večim nosečkam dogaja.:)

devička -> hud krč (28.5.2005 11:08:53)

je trajalo kar malo dlje, sploh če sem se pritisnila na trebuh. Sem potem ležala zvita v klobčič nekaj časa in je minilo. Sem se prej malo stresirala, pa sem se ustrašla splava.

Gina -> hud krč (28.5.2005 11:12:15)

Če je minilo in če ne krvaviš, potem po moje ni panike. Je pa razlika, če imaš tak krč, kot pred M, samo veliko hujši in da traja kakšno minuto, ali pa če imaš tak občutek, kot da te nekdo z nožem zareže. Ker tisto zadnje so ponavadi vezi ali kaj podobnega, ker se vse raztreza, če imaš pa krč kot pred M, pa če se ponavlja npr. cel dan, potem bi pa bila panika.

devička -> hud krč (28.5.2005 11:15:22)

Torej je ta občutek "rezanja" normalen??! Meni se je zdelo grozno. Si me s tem malo pomirila, Gina. Hvala. SEm hotla kar na UZ, da se prepričam, da je vse v redu. Pa ne bom komplicirala.
P, D.

Jessy -> hud krč (28.5.2005 11:35:47)

Tudi mene je parkrat v začetku nosečnosti tako zabolelo, kot bi me rezali, da sem komej sapo zajela, pa je bilo vse OK. To je res od raztezanja maternice!

šnucika -> hud krč (28.5.2005 14:04:41)

jaz sem tudi v 12.tednu in že od začetka :nosecka: moram paziti predvsem pri kihanju in kašljanju,ker me spodaj useka,da vidim zvezde....traja pa nekaj sekund.Ja,ta maternica raste in nam dela problemčke....;)

špelin@ -> hud krč (28.5.2005 18:15:37)

Mene je tako dostikrat "zarezalo" na spodnjem levem delu trebuha ponoči, ko sem se obrnila :( Bolečina me je zbudila in po kakšne pol minute prenehala. Ne vem, zakaj je tako, ampak pri meni je bilo vse ok :bravo:

devička -> hud krč (28.5.2005 18:31:56)

Hvala za vse odgovore, punce. Težave gor ali dol, važno je, da nas na koncu čaka nagrada - zdrav in živahen otroček, a ne?
Čimlepše trenutke v prihajajočih dneh želim vsem, še prav posebej pa trebuščkom:nosecka:

Stran: [1]