interventni zakon (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva



Sporočilo


lukec -> interventni zakon (14.7.2009 11:11:48)

Zanima me, če zna katera razložit (namreč nikjer ne v novicah, niti v predlogu zakona ni zapisano) ali bodo pri tem zakonu o državni pomoči družinam in posameznikom upoštevali dohodke na člana ali bodo upoštevali samo posameznike. Ker po tem kar berem, bodo denar kasirali spet v glavnem tisti, ki že tako mesece in leta živijo na račun države in vlečejo podporo? Kaj mislite ve?




mala maja -> RE: interventni zakon (14.7.2009 11:48:13)

IZVIRNO SPOROČILO: lukec
Ker po tem kar berem, bodo denar kasirali spet v glavnem tisti, ki že tako mesece in leta živijo na račun države in vlečejo podporo? Kaj mislite ve?


točno tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

dobili naj bi tisti ki imajo plače manj kot 330€. In ne gre na družibsekga člana[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In kdo jo ima. Vsi tisti ki so že sedaj na socialnih podporah. Ok izpostavimo 20% tistih ki so res upravičeno, 80% je pa takih ki izkoriščajo do onemoglosti. Država jih bo pa še nagradila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Lepo ane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Kot da s 450€ pa kaj bolje preživiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




lukec -> RE: interventni zakon (14.7.2009 12:22:47)

No, se mi je dozdeval!




Stran: [1]