v kino z otrokom (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Knjiga, film in glasba



Sporočilo


Anonimen -> v kino z otrokom (4.8.2009 23:05:56)

danes sem šla s svojim prvorojenčkom prvič v kino. star je 3 leta in dobra 2 meseca.
gledala sva Ledeno dobo 3, sinhronizirano seveda. z nekaj vmesnimi besedami zanosa in smeha se mi zdi da vseeno ni motil ostale v dvorani (tako ali tako je bil šunder) seveda sva si privoščila tudi pokovko in coca-collo.

pa me zanima, kdaj ste vi prvič popeljali svoje mulčke oz. kdaj jih nameravate?
in kaj se vam zdi primerno (tale Ledena doba 3 se mi je zdela kar malo grozljiva za takšnega malčka, a se mi zdi, da ni bil zatravmiran... je pa ena mamica z malo punčko šla kar ven).

me je pa pred leti motilo, ko sem šla gledat Gospodarja prstanov in je ena mama svojemu sinu ves čas brala podnapise (sta sedela za mano).




Onasiss -> RE: v kino z otrokom (4.8.2009 23:20:42)

Moj ta velik bo ta mesec dopolnil 4 leta in sva šla prav tako gledat Ledeno dobo 3 sinhronizirano,takoj ko je prišel v naše kinematografe in se je lepo obnašal pa še zelo navdušen je bil, tako da komaj čakamo, da pride v kino naslednja risanka, ker je drugače kot če bi gledali iz domačega kavča. Poleg tega ga sedaj gledamo doma na računalniku, tako, da te ne razumem kaj je tako groznega pri tem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Kar pa se tiče branja podnapisov. ko sem bila jaz majhna ni bilo računalnikov in interneta, Tv je imel samo 4 programe, tako da smo na veliko hodili v kino Mojca, kjer je skoraj vsak starš bral svojemu malčku podnapise in se ni noben pritoževal. Gledali smo pa vse po vrsti od Vojne zvezd do E.T.




misa4 -> RE: v kino z otrokom (4.8.2009 23:22:27)

Moja bo stara 6 in je šla en mesec nazaj prvič v kino s teto in bratrancem(4leta), gledali so ledeno dobo 3 in je bilo tamala dva tudi strah.




Anonimen -> RE: v kino z otrokom (4.8.2009 23:34:54)

IZVIRNO SPOROČILO: mlea
Poleg tega ga sedaj gledamo doma na računalniku, tako, da te ne razumem kaj je tako groznega pri tem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]


velik ekran, efekti,...
doma je gledati takšno risanko povsem drugače.
ko so bile še reklame, je moj malček pri eni kar "u luft" skočil in je rekel, da se je ustrašil,... saj potem se je že navadil, a vseeno se mi zdi, da je risanko dojemal povsem drugače kot če bi jo gledala doma (kljub temu, da tudi doma kdaj navijemo zvočnike in kljub temu, da je nor na dinozavre in zmaje). moram priznati, da se tale Ledena doba z vsako risanko bolj približuje trilerju![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.8.2009 13:46:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]