carly -> RE: Majčice 2010 (30.9.2009 19:48:49)
|
Vitabella, ta z dvojčki je morala na čiščenje v petem mesecu, pa je imela probleme že od začetka, pa ne vem zdej več točno kaj je bilo vse narobe ampak na koncu vem da je eden od dvojčkov prevzel od drugega vsa hranila ( nimam pojma kako se temu reče, je pa en strokovni izraz ) pa so najprej mislili da bodo drugega rešili vendar se tudi ni pravilno razvijal.Punca res ni imela sreče, no ampak bo pa sedaj vsak čas mamica. Alma pri meni si narobe vpisala podatke, imam najprej nuhalno potem pa pregled pri svoji. Glede prehrane vam pa svetujem da jeste zdravo pa vsega po malem pa bo vse ok.Jest sem v prvi nosečnosti pretiravala z mlekom-mi je res ful pasal, sem jedla zjutraj kosmiče, potem čez dan ene dve ta ogromni šalci bele kave, zvečer ko me je zgaga dajala mi je pa tudi najbolj pasal mrzel mlek, samo je pa tamala pokasirala alergijo na mleko, ki jo je sedaj hvala bogu že prerasla, ampak sem pa mogla bit dokler sem dojila na popolni dieti brez mleka pa še brez jajc za vsak slučaj. Ena je spraševala kako smo zaposlene, jest sem redno zaposlena v firmi pri možu, jo pa ima doma tako da imam malo privilegijev in podelam takrat ko imam čas (če ga pa ni, kar se velikokrat zgodi pa konec tedna ko ima moj tamalo).Je fajn takrat ko ste ostale v službi ampak malo slabše med porodniško ker moram vseeno delati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|