fiška33 -> RE: Majčice 2010 (5.10.2009 23:49:23)
|
Isabeaux, tudi jaz sem cel dan trepetala glede tvojega pregleda [sm=smiley1.gif]. Mislim, da sem vse te vaše majčke in majčice vzela tudi za svoje in nam - vam res želim, da bi se vsi pregledi končali s [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Punce, katerim se ta prvi tedni niso dobro končali .... sočustvujem z vami in mislim na vas, ter vam želim, da bo čim prej v vašem življenju spet nov razlog za veselje. [sm=smiley1.gif] Jaz sem na splošno OK. Mislim - upam, da se končuje tudi utrujenost [sm=bravo.gif]. Nočnih obiskov WCja sem se že navadla [sm=smiley36.gif]. Na novo sem pa ugotovila, da če mi pade sladkor, se to bolj pozna. Prav trest se začnem, če sem kje zunaj ali pa pozabim jest. Danes sem se na nekem izobraževanju začela kar presedat in razmišljat, če grem ven iz predavalnice. Sem si pa torbico za vsak slučaj kasneje napolnila s Frutabelami. (Še vedno čakam Almino poročilo o prehrani nosečnic [sm=smiley2.gif].) Moj brat in njegova žena sta predvčerajšnjim dobila punčko [sm=bravo.gif]. Bratec bo pa čez nekaj dni star 3 leta. Sem kar malo fauš. Parček v prvem poiskusu [sm=bravo.gif]. Pred 14 dnevi je žena dobila hudo alergijo, rdečico in srbečico po celem telesu, in nekdo ji je rekel, da so te alergije značilne za fantke. Tako, da sta bila 100%, da bo fantek - prej nista želela vedet, katerega spola bo dete. Zdaj smo vsi presrečni! Dobili smo že prve fotografije iz porodnišnice, male Brine v modrem pajacku [sm=smiley1.gif]. Čestitam [sm=bravo.gif]
|
|
|
|