TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

*KAJA* -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 18:50:35)

Vsem najprej lep pozdrav!
Včeraj sem imela laparoskopijo in so mi po ne vem kakšnem čudežu omogočili zanositev po naravni poti.Imela sem namreč popolnoma zaraščena oba jajcevoda in skoraj že v postopku za IVF.
Čestitke Dr. Zornu,ki se je tako potrudil in naredil ČUDEŽ,medtem ko so ostali zdravniki obupali.
Kar jočem od sreče in presenečenja.Tako sem srečna kot če bi pravkar zagledala:roza::modri:

emaa -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:00:04)

Lepo, zdaj pa kmalu nekaj bo, a ne.
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

*KAJA* -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:03:13)

Ja upam da bo konec tega trpljenja.Že to je nekaj da imam vsaj občutek,da lahko zanosim.Pa tudi če ne bo tako hitro.:)

Tanyya -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:04:13)

Držim :miska::miska::miska: da boš kmalu zagledala svoj čudež v obliki :modri::roza:
Eno :rozica: da bo zihr pomagalo

emaa -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:05:50)

A ne Kaja kolk velik pomeni, ko imaš vsaj možnost naravno zanosit, čeprav upat si pa vseen ne upaš preveč, da razočaranje ne bi blo preveliko.

marrusa -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:08:43)

Držim pesti,da boš kmalu srečka :nosecka:

*KAJA* -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:42:50)

Ja res upat si ne upam preveč,ker lahko ponovno hitro pride do razočaranja,kar že po resnici povedano težko prenašam.Zaenkrat se veselim temu občutku,da jo tudi jaz ne bom čakala z vami.Velikokrat se prebirala kako so bile nekatere razočarane ko je prišla :hudicek:.V sebi sem si mislila zakaj so razočarane,če pa imajo vsaj možnost zanositve.Prav pogrešam te občutke so študiraš a je tokrat ratalo al ne.

emaa -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:54:38)

meni je blo po pravici povedano bolj všeč pred laparo, ko sem vedela, da je majhna možnost, zdaj je malo večja (če svojih O res nimam, pol spet ne tolk velka), pa se bojim, da si bom začela gradit gradove v oblakih, pa se moram opominjat, da pričakujem M, tako da ne bom razočarana, kvečejmu pozitivno presenečena.
Bomo vidl, pa da tudi ti zagledaš kar si želiš:modri:

aljča -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:55:43)

Kaja čestitke in veliko sreče in dobre volje v nove boje za:duda: ti želim.:rozica::rozica::rozica::rozica:
Alja:metulj::metulj:

*KAJA* -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:56:31)

Punce hvala za lepe želje pa vsaki eno :rozica: in veliko :angel::angel::angel::angel::angel:,ki vam bodo stali ob strani.

ZARA -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 19:59:33)

Čestitke KAJA!!!

Anitka -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 20:44:53)

Hojla Kaja!

Ob tem čudežu ti iskreno čestitam tudi jaz in želim kmalu uresničitev velike želje.

Anitka:pika:

tinkamiška -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 21:07:28)

Joj Kaja, to je pa super!!! Res lepo, zdej pa upajmo, da čimprej rata:miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo:

Tinka

tinkamiška -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 21:07:32)

Joj Kaja, to je pa super!!! Res lepo, zdej pa upajmo, da čimprej rata:miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo:

Tinka

girly -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (2.6.2005 21:16:43)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zate in za 8)

zdej pa veselo :sloncek::sloncek::sloncek: za novega :duda:

puncica -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (3.6.2005 7:47:04)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: kaja še ena fosilka med nosečkami, to je super videt.
:bravo::bravo::bravo:

puncica -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (3.6.2005 7:48:38)

no upam da bo čim prej seveda:ups::bravo::bravo::bravo:

PiaM -> TUDI ČDEŽI SE DOGAJAJO.... (3.6.2005 10:06:40)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

;):bravo:

Stran: [1]