Manualna terapija-izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


anchy_ -> Manualna terapija-izkušnje (18.8.2009 14:19:07)

Zanima me, če ima kdo izkušnje z manualno terapijo pri dr. Maxim Krylov (podjetje Max medico d.o.o.) in dr. Sergey Fedorov ali dr. Andrej Kotov (Mo-gy d.o.o.) ali pa z dr. Vladimir Borisov?

Zanimajo me mnenja, izkušnje, kateri je boljši ...




pika72 -> RE: Manualna terapija-izkušnje (25.2.2010 15:03:41)

Imam zelo dobre izkušnje, glede manualne terapije. Navedenih ne poznam, obiskujem pa terapije pri dr. Veršininu iz Ljubljane. Mag. Andrej J. Veršinin dr. med. prihaja iz Moskve in že 15 let dela v Sloveniji kot vodja Centra zdravja Fitex d.o.o.. Ambulanto ima tudi v Zdravilišču v Laškem in v Nazarjah. Ukvarja se tudi z osteopatijo, kvantno terapijo, fitoterapijo, akupunkturo, homeopatijo, ortopedsko korekcijo, računalniško diagnostiko. Je zelo sposoben ortoped in zelo dober diagnostik. Pred leti sem hodila na terapije zaradi hudih težav s hrbtenico, po prometni nesreči. Ker imam težave z ledvicami, sem se ponovno odločila za terapije. Poznam dosti ljudi, ki so z njegovim zdravljenjem zelo zadovoljni. Res ga priporočam!

http://www.fitex.si/





sonce81 -> RE: Manualna terapija-izkušnje (22.2.2012 18:51:46)

živjo,

6 mesecev po porodu sem šla tla zaradi bolečin v hrbtenici (vrat, križ)...imela sem 5 terapij - bolečine so ostale, morda v malo milejši obliki.




MioBambino -> RE: Manualna terapija-izkušnje (22.2.2012 19:02:09)

Manualna terapija mi ni všeč, preizkusila pa sem Bownovo terapijo(obliko manualne terapije) in težave so izginile. Priporočam! Če rabiš kontakt, na ZS(da ne delam reklame).




vijolica2 -> RE: Manualna terapija-izkušnje (12.3.2012 16:53:44)

MI imamo super izkušnje z njo. Moj partner je komaj hodil, sedaj je kot nov. Resnično mu je to edino pomagalo. Bil je pa pri Sergey v MB. Ti je bila še zadnja možnost pred opreacijo. vredno vsakega evra.




Brina/ -> RE: Manualna terapija-izkušnje (5.9.2012 11:02:32)

jaz imam tudi ZELO pozitivne izkušnje z dr. Andrej Kotov iz Črnuč (www.mo-gy.si), mene je zrihtal zaradi bolečin med nosečnostjo, moj redno (vsako leto ene trikrat) hodi k njem, saj ga je sicer drugač vsak mesec kaj uščipnilo, pa tudi mamo smo tja poslali in taščo ... poleg manualne terapije pa tam v Črnučah izvajajo tudi preventivne pregled dojk, ki so še posebej primerni za mlajše ženske (metoda Breastscan)




čeka -> RE: Manualna terapija-izkušnje (24.3.2013 16:09:27)

manualna terapija mi je samo omilila bolečino, ne pa odpravila




Stran: [1]