Affenberg (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice



Sporočilo


pety78 -> Affenberg (22.8.2009 14:49:16)

Ali je katera že bila in če se splača?
Ali je še kaj drugega v bližini primernega za 1 letnico in 4 letnika?

LP, Petra




ribicija -> RE: Affenberg (22.8.2009 21:11:48)

Sicer sem uporabnik ampak vseeno. Mi smo bili lani tam z našo 2,5 letnico lani. In moram priznati, da nam je bilo žal. Opice so tam prosto spuščene v ograjenem parku. Ti hodiš v skupni cca 20 ljudi skupaj z vodičem, ki dela razlago. Problem pa je, da so te opice lahko napadalne če jih gledaš v oči, če kažeš na njih s prstom ali roko, ne smeš imeti hrane noter, ipd.
Mene je bilo ful strah in smo imeli našo malo skoz v naročju, ker sva se oba bala da ji bo kaka od opic nekaj naredila. Opice so namreč nekatere kar velike (cca 75 cm).
Tako da moje priporočilo je tja z večjim otrokom z eno letnikom pa niti približno ne.




viv_ -> RE: Affenberg (22.8.2009 22:57:26)

Mi smo bili tam, ko je bila mlajša stara nekih 10 mesecev (v vozičku), starejša pa slaba 4 leta. Nam je bilo všeč, zanimivo...

Zraven greste lahko še na predstavo ptic ujed na bližnjem gradu, ali pa morda nadaljujete pot do Minimundusa.




Babsi -> RE: Affenberg (24.8.2009 8:30:01)

Mi smo bili v enem podobnem parku ne francosko nemški meji. Tam si hodil po parku sam, brez vodiča, na vhodu si dobil kokice in s tem potem futral opice. Rekli so nam edino, da naj ne kričimo preveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Nobena ni bila nič napadalna, edino ena je tamali zbila kokice iz rok. Jo je pa en model malo prej dražil, tako da je bila malo slabe volje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Sicer pa ni nevarno. Samo če se sam bojiš živali in ti gredo po glavi ves čas sami črni scenariji, potem pa verjetno res nima smisla hodit tja.




Stran: [1]