špelin@ -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) (18.9.2009 21:53:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843 za količine ti ne znam povedat, ker delam po občutku, ga imam zelo rada...za 4 osebe dam recimo en kozarec (2,5 dl) riža kuhat, je pa odvisno kateri riž imaš, eden se zelo napihne v melku, drug pa ne.. Dajem pa vmes različno sadje, vsakič drugo.. Je uspelo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] In celo ni ostalo kaj dosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Čeprav sem dala 3/4 kile riža. Koliko časa pa ti vse skupaj vzame? Mogoče ga bom celo ju3 probala naredit, ampak imam neke obveznosti dopoldan, bom videla. to da pripraviš pol urece mogoče, pol se pa peče pol ure.. Glihkar ga delam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Zanima me le, če moram mleko z rižem čisto ohladit, ali je lahko še toplo, ko ga primešam k ostalemu? Zdaj pa se že peče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Kako je uspel? Uspel vredu, po okusu je zelo dober, ampak sem ga dala v malo prevelik pekač, tako da je bolj tanek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] , manjka pa natančno en kos (od mene)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , Nia ne mara sladkih jedi, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] pa je bil že v službi ko je bil gotov. Bomo videli kaj bo on rekel. O, jaz bi ga pa zdajle kar zmazala en kos, sem fajn lačna, ampak prelena (no, preveč zmahana), da bi si vzela za jest...
|
|
|
|