vrtec in jedilnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Majabo -> vrtec in jedilnik (1.9.2009 12:51:02)

Imam vprašanje o prehrani v vrtcu, morda mi lahko pomaga kakšna mamica ....

Ali obstaja kakšo pravilo, da imajo starši vpogled v tedenski jedilnik svojega otroka v vrtcu?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
vem da jedilniki visijo po stenah....ampak nas mali ima dieto, pa si tudi zelim videti in vedeti kaksne obroke bo dobival.
Ko sem to opmenila vzgojiteljici, je rekla, da takega primera pa še ne...
ja pardon no...je tako čudno kar prosim?!

Anonimen -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:05:44)

pri nas je bil jedilnik na internetni strani tega vrtca
Lp

Elica -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:11:22)

Pri nas visijo jedilniki za 14 dni, pa tudi na spletni strani vrtca so objavljeni za cel mesec, ampak to ni nujno da je ažurno. V našem vrtcu je ena gospa, ki je organizatorka prehrane, pa je najbolje, da vprašaš če tudi pri vas v vrtcu obstaja takšna oseba in se z njo pomeniš o jedilniku oz. dieti vašega fantka. Pri nas vem, da so tudi vzgojiteljice lani, ko je pričela naša hodit v vrtec na prvem sestanku spraševale, če ima kdo kakšno posebnost, alergije, diete .....
Upam, da boste uredili tako da bo ok.
lep pozdrav

@lina -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:18:18)

organizator prehrane v vrtcu je prava oseba, na katero se lahko obrneš. Pravzaprav ta oseba (vsaj pri nas) pripravlja jedilnike in tudi jedilnike za diete. Pri nas se vsi starši, ki imajo diete, osebno pogovorijo z organizatorico prehrane o posebnostih.

Majabo -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:23:17)

da bo dobival dietno prehrano o tem ni dvoma, saj ima potrdilo od zdravnika
jaz bi čisto tako, zase pač rada vedela kaj pripravljajo
sem tudi jaz razmisljala, da bom stopila do kuhinje ker ponavadi je v velikih vrtcih ena oseba samo za dietno hrano zadolzena

sončnica24 -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:24:59)

Jaz bi na tvojem mestu stopila do tajnice v vrtcu in bi jo prosla če se lahko s to osebo, ki prirpavlja jedilnike dogovori da bi rada videla jedilnike za vnaprej ker imajo tudi ostali to možnost.

bskrle -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 13:41:52)

Poglej kaj ti piše v pogodbi, če so dolžni obesit jedilnik, potem imaš pravico do vpogleda, drugače pa ne.

jakaracman -> RE: vrtec in jedilnik (1.9.2009 19:25:35)

Naša je bila alergik in sem tedensko dobivala njen jedilnik.Sem pa sama prosila organizatorko prehrane.

Majabo -> RE: vrtec in jedilnik (2.9.2009 10:35:37)

bom mogla it do kuhinje
vzgojiteljica je danes namreč rekla, da ni možno

Stran: [1]