|
pajcevina -> RE: Januarke 2010 - 2. del (19.11.2009 13:56:11)
|
Jaz imam še tudi dober mesec dela pred sabo - vse do božiča. Se mi tut že vleče, pa kaj čmo. Bo treba zdržat. Bolje to, kot pa imet rizično. Ne vem če sem že pisala, ampak sedaj mi je pogosto dopoldan slabo in se mi vrti, kot da bom skup padla. Ker imam službo popoldan imam dopoldan še materinsko in nikoli ne vem, kako bom zdržala (enkrat sem že morala predčasno domov). No, danes je blo pa vse kul, po predavanju sem šla pa še v trgovino, kjer me je pa čist zvilo. Prav nisem vedela, a naj se na tla sredi štacune vsedem, al naj kar pustim poln voziček pa grem ven, al kaj. Pa še kilometrska kolona pri blagajni. No, nekako sem pol le pregurala, čeprav sem se čist tresla. Bom mogla od sedaj naprej imet kaj sladkega pri roki za prvo pomoč. Pa ne vem, če si bom še upala sama v štacune al pa za volan - ker za 2 min naprej ne morem predvidt, kako bo. Včeraj sem kupila kombinezonček v BC. Moram rečt da imajo še največ izbire, pa tut cenovni razpon... Sem šla pa v Mothercare pofirbcat. Jao. Za vidit res ogromno lepih stvari, ampak cene! Katastrofa! Dvomim da lahko na našem trgu s takimi cenami sploh preživijo 1 leto!!! Je pa res trgovina prazna, samo trgovk ogromno, ki nimajo kaj počet in so se mi zdele rahlo preveč vsiljive... Preden bom tam kaj kupila, bom kar lepo počakala, da cene spustijo, ali pa nič.
|
|
|
|