|
Žaži -> RE: Januarke 2010 - 2. del (16.10.2009 9:34:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina Dobro jutro! Jaz bom od začetka pokrivala z odejo, potem, ko se pa že začne bolj obračat pa v vrečo. Meni je bla ta varianta prvič kar praktična. Naša je še sedaj v vreči, ker z odejo ni šans - se celo noč obrača po postelji v vse smeri in bi jo jst lahko hodila na 10min skos pokrivat, pa še ne bi zaleglo. Ne vem, če sem že napisala, ampak včeraj sem dobila odgovor od Pušenjaka, da tudi če želim naravno rodit, je v drugo praksa takšna, da se dogovorimo za CR kakšen teden čez rok in če se do takrat pač samo začne ok, če ne pa direkt CR, ker naravnega poroda ne smejo več umetno sprožat. Mi je pa tut zagotovil, da je to, če želim rodit naravno povsem moja odločitev in da nihče ne more tega od mene zahtevat - da pa naj se psihično pripravim na obe varianti. Danes pa imam še pregled pri abdominalnem kirurgu za ta moj ljubi žolč. Upam samo da ne bom čakala predolgo, da ne zamudim v službo (ker to je pol cela štala, ko te tam kup ljudi čaka, tebe pa od nikjer). Verjetno si mislila kak teden pred rokom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ker kolikor imam info se dela ponavadi vedno kak teden prej, čez rok pa praviloma naj sploh nebi šle. Torej se za željo po naravnem naročiš točno na pdp in če se prej začne imaš srečo, če na pa na pdp CR.
|
|
|
|