ninocka -> RE: Septembrke 2005-3. del (17.11.2009 12:23:09)
|
Petek, 04.12.2009 ob 20:00 Prijavljeni: 1. Pety 2. Nika v službi 3. valla 4. ninocka Edino ne bi pa sla na striptiz, ker sem ze bla na ene parih, pa mi je blo vedno kr neki...no, ce boste pa vse za, grem pa tud jst...ze zato, da se Samotu mascujem [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif] Sva v nedeljo skupaj pogledala tisto knjigico in slikice in sva se ful narezala...je rekel, da ste vse res potrudile in da ste super vse skupaj speljale...najbolj ste me presenetle s pesmico, se zdaj mi kr solze v oci pridejo, ko se spomnem... Sem mu povedala, da sem dobila bone za Plamers in mi je vceraj ze izbral miljon svari v Emporiumu, ko sva sla se njegovo srajco in kravato kupit...je pa tko lep [sm=love.gif][sm=love.gif], se je zvecer mogu zame komplet oblect...je bil res RRRRR [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] aja, pa jajc v kruh [sm=smiley1.gif] - mi je, ko ste sle, postekal, da je bil verjetno v trdo kuhan, ker jih je blo pri narezku mal premalo, v kuhni je bil pa samo se en [sm=jezicek.gif], sem ga pol pojedla za vecerjo naslednji dan [sm=jezicek.gif] pa pizame - kul ste ble res [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdej je bla vizazistka tukaj in sva mele probo...moram rect, da vam ne seze niti do kolen, tko da bom resno razmislila, ce me ne bi raje ve prisle namazat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sploh tista, ki mi je obrvi delala (pety, a si bla ti?) - uni ekstra placam, ce mi jih lahko se enkrat tko nardi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ful me je lepo namazala, edino popravile sva, da imam malo bolj temno sencilo. Pol me je pa skoz gledala, kolk mi pasejo taki odtenki [sm=smiley36.gif] Mi je pa ful pohvalila kozo, da imam lepo in brez gubic [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdej grem pa likat...sem ful pridna bla vceraj....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|