doroteja23 -> RE: Septembrke 2005-3. del (2.12.2009 13:54:55)
|
Pety jaz bi definitivno bla z njim v bolnici in tudi oni radi vidijo da si z njim, ker pol one nimajo nekega dela z njim. Razen tisto kar pač morejo. Nam pa so zdaj poslali datum za nalednji petek. Tak da imamo v petek sprej operacijo pa v ponedeljek. Upam da bomo do takrat že zdravi. Alina je namreč brez glasa. Ji je na glasilke vdarlo, malo kašlja, pa malo je nahodna. Imajo pa pri nojih vsi ta novo gripo. Od tamala do moja očeta. Samo nečak in moja mama sta še nekako zdrava. Ampak pri nobenem ni blo hudo. Najtamlajša je bla tečna, vročina in bolelo jo je vse,ker se je baje niti prijet nisi smel pa je jokala, moja seka je mela malo vročine, kašljala in hripava je. Pa bolelo jo je vse, njen je mel malo vročine, od nejga tamali pa full vročino, kašlja, vse ga boli itd. Tak da mi zdaj trenutno ne hodimo nič k njim in do nadaljenaga ne gremo. Da ne fašemo kaj. Upam da pozdravima zdaj ta kašelj do neslednjega tedna, ker drugače bo spet prestavljeno. Je pa res in škoda, da bo v vrtcu zamuddla vse. Od krasitve drevesca, izdelovaje voščilnic, do Dedka mraza. Za to se nekak dogovarjamo, da če bo že iz bolnice jo pripeljem, drugače pa ne. <<tak da letos nebo imela nič kaj leih praznikov. V nedeljo jo peljemo še na Milavža v cerkev. Pol pa za nekaj časa nikam. No ve pa se v petek lepo imejte in uživajte, če se vam nič več ne oglasim. Aja morem pa vam povedat, da sem po enih parih letih bla veni in sicer na obletnici mature. Imele smo jo v Šentjurju in pol smo šle tam v njihovo diskoteko na Fredya Millera. Blo je noro. Ne spomnim se kdaj sem se mela tak fajn. Sem pa tud prišla domov ob petih zjutraj in pol me Alina nikako ni pustla spat dlje kot do osme. Atija pa pusti, le pride pozno domov. Še v tem smo prikrajšane mama, ne![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|