|
IVYY -> RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI (23.10.2009 14:53:02)
|
zlate moje punce....hvala za pohvale...točno veste, kaj rabim, da grem lažje naprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tanja_Jes, ti dam prav, tista ena kava in en cigaret ne moret škodit. Verjamem pa, da hrana naredi svoje. Saj vidim sama, ko sem malo bolj disciplinirana in nejem vseh svinjarij poprek, imam boljšo prebavao, bolje se počuti.... Glede menstruacij, jaz sem imam tudi zeloooo boleče in to najbolj 2.in 3.dan in sem prišla že tako daleč, da mi skoraj nobene protibolečinska tableta ni več pomagalai (tudi, če sem spila dve na enkrat)...dohtorji pa mi itak niso mogli nič drugega priporočit, kot kako protibolečinsko tableto. Potem pa sem po priporočilu ene starejše gospe probala brinjeve kapljice in so tudi meni res fuuuul pomagale. Jaz sem si jih kar tudi po trebuhu zmasirala in tople obkladke dajala, pa ležala skozi. Po porodu pa so se mi same od sebe mensturacije normalizirale, so sicer včasih se boleče, a se da zdržat brez tablet. Srečno !!! pozdravček vsem
|
|
|
|