petarda -> RE: Novembrke 2005 - 5.del (28.11.2009 15:01:59)
|
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Še dobro, da imajo novembrčki ta mesec rojstni dan, da se vsaj kaj oglasimo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...... jaz priznam, da se najprej na farmo vsedem [sm=zardeva.gif]....pa kaj si ti nor koliko je to dela...me je nasral Simon orng [sm=grrr.gif]....pa med tednom mi vsaj pomaga...pride pred šolo, če jo ima popoldne, drugače pa po šoli pa mi zrihta, pobere, pomolze, obreže [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].... samo je revež včeraj zvečer zbolel [sm=pikapoka2.gif], zdaj je pa vse na meni ostalo [sm=hudicek1.gif]..... evo bog ne daj, da še jaz zbolim, ker potem gre pa vse v franže [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].... No...upam, da se kmalu pozdravi...pa ne samo zaradi farme[sm=jezicek.gif]...in upam, da mi ne zbolimo...ker je bil zadnje dni skoz pri nas [sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif][sm=zmeden2.gif]....težka bo tale...sem pa že danes dva jegra spila...čist tako...iz preventive... [sm=smiley4.gif].... Zvečer sem pa sama doma...gre možek na srečanje obletnice srednješolcev....upam, da se tipkamo kaj.. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|