petarda -> RE: Novembrke 2005 - 5.del (14.12.2009 11:10:02)
|
Dan....Ada kakšen luft...jaz samo, da sem videla ob sedmih, da sneži, sem takoj naredila juniorju flaško, zrihtala petardita za v vrtec in se veselo vrgla nazaj k juniorju pod odejo [sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]...nekaj časa se je igral, potem pa sva oba zaspala nazaj [sm=9nebesa.gif].... zdaj pa nekaj skuhat, potem pa res malo na zrak snežinke lovit...bova šla kar brez vozička samo malo tu pred hišo...mu je pa ful zanimiv sneg, ga je ful gledal čez okno. [sm=smiley1.gif].... potem po petardita v vrtec, pa malo ga nakepat [sm=jezicek.gif], potem pa zvečer kake piškote pečt.... Jeeeeee [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]....OBOŽUJEM december, sneg, cimet, svečke, lučke, okraske VSE!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]..... Da ne govorim, da mi je moj [sm=love.gif] včeraj spekel fuuuul dobre orehovo-vanilijeve rogljičke [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]....saj preveč jih ne smem, samo so res ful, ful dobri...kar stopijo se v ustih....pa še danes tako lepo po hiši diši....mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|