MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del (21.10.2009 13:49:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Pozdravljene punce...se ze dolgo nisem oglasila ...mi smo vredu,Mihailo bi skoz stal na nogicah,za vse kar prime se vstane in potem vriska od srece...zdaj pa eno vprasanje...a zdaj ,ko stoji na nogicah sam,ko se dvigne,se plazi,kobaca ...a MU SE VEDNO LAHKO SKODI HODALICA ????[sm=smiley25.gif] [sm=smiley25.gif] [sm=smiley25.gif] [sm=smiley25.gif] [sm=smiley25.gif] SM GA ZADNJIC PROBALA DAT PRI KOLEGIICI IN JE FULL UZIVAL...[sm=smiley1.gif] SURF IN TAMIKA hvala za cestitke...ze 8 mesecev ,kako hitro gre... jst sem proti hojci tko da ja škodi..... če je tebi všeč ga lahko daš not tle pač imajo starši različen pogled na to ja al ne..... men pač ni všeč kako otrok tam postavlja nogiče in svar gre kr hitro in ko bi mali sicer že lepo hodu se potem kr zeletava in ne zna padit (pade iz celega) v glavnem en kup stvari je, ki sicer niso trajne..... jst ga nabi dajala not zdej je za svojo starost super mobilen se prekobaca do sedežne se dvigne in potem s eprime mizice in prestopi tja potem gre okol mizice in se vsede na tla pa kobaca do omare in se spet dvigne..... a ni to boljše kot pa da se zaletava iz kota v kot? se mi zdi da tako bolj razvija svojo motoriko...... če pa jo že imaš pa ne bo nič škode če ga za kakšnih 10 min dnevno daš tja not sam glej da to ne pride v celodnevno razvado..... jst ko ga ne želim imet po celem stanovanju ga dam raje malo v stajico (ko grem na wc al pa ko poštar popipka da je treba it kej podpisat, drugače je ne uporabljam ga imam na frej in uživa.....) hojco imamo in je ne uporabljamo in tud pri florjanu jo nismo samo za kakih 20 min na teden pri babiki in dediju.... shodu je z 10,5 meseci in ko je shodu tud ni padu ampak je šel kot se reče...... če je slučajno prišlo do padca nikol ni padu drugače kot na ritko.... Tudi Mihailo je na tleh ,kobaca itd...ko sedi in se igra ga dam v stajico ,sem pa mislila da si sposodim hojico in ga dam na dan 30min recimo,ne veliko ,ker tudi jaz nisem za njo ,da je skoz v njej...drugac smo pa mi tudi bili veliko in smo tudi shodili[sm=smiley1.gif]tako ,da mislim ,ce ga dam jaz malo notri ne bo panike ane...
|
|
|
|