piskot -> RE: Oktobrčki 2006-6 (11.8.2010 8:59:57)
|
Dan. Mi smo tudi zapravljali. Vceraj smo oba opremili z novimi supergami. Lu kje si pa dobila take za 5 eur? Mi smo ta cenejse vzel, pa so bile po 30. Za oblect imata tudi ze za zimo. Tamalemu sem se par gat kupila, ker sem ga zadnjic opazila kako si jih iz riti vlece in ugotovila, da so mu ze malo premajhne. Hvala bogu, upam da se je malo poredil, ampak vaga se vedno kaze tistih revnih 14kg. bakugane, ben10 in gormite imamo tudi mi dnevno na sporedu. imamo celo enega ben10, pa za rojstni dan si zeli uro od ben10, pa namesto kinder jajckov zdaj tezi da hoce imet ben10 jajce, in potem noter dobi kaksnega nagravznega pajaca in je cisto hepi. bakugane je ze pogubil, pa gormita tudi. no sej, ena skrajnost. druga je pa potem ko se igramo winxice in mora bit on stela, jaz sem tekna, ana je musa, vsaj ati je lahko sky. svasta. a vasi ze vsi recejo r? do kdaj naj bi to obvladali. ker nam je P rekla, da ce mu ne bo slo, da mu nekaj tam pri jeziku odrezejo, ker ima tako kratko tisto, da ne more jezika dat na nebo in potem ne more rect r. frrr martin je dolgo govoril tlem kla. potem smo ga vztrajno popravljali, da so t, tla. in zdaj imamo tkla. da si zlomis jezik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|