lenika83 -> RE: Oktobrčki 09 (8.12.2009 12:26:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita Pa še eno vprašanje za bolj izkušene- čiščenje noska z izpihalnikom- to dam samo na nosek in potegnem (srugo stran pa zamašim kao, ne? Meni se zdi, da čisto nič ne gre ven..slišati pa je, da je notri.. je kakšna finta? Delam kaj narobe? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Jaz sem danes prvič hotela ji nosek očistiti z aspiratorjem in sem ugotovila, da jaz tudi ne znam. Pa še nastavek je tako velik, da ga smao na rob noska lahko naslonim, v nosek ne gre. Ko sem probala potegniti, pa je mala kar začela kašljati, kot da bi jo dušilo [sm=zmeden.gif] Zdaj pa ne vem, če sem jaz kaj zafrknila ali to pač tako je. Spali smo danes ponoči malo "čudno". Zbujala se je na 2,5 ure, kar pomeni, da sem jaz spala največ 2 uri v kosu. Pa še od 4 do 5.30 je bila budna in smo se morali celo previjati. Je pa potem potegnila zadnjo rundo od 7.30 do 10.30. Zdaj pa leži v ležalniku, posluša otroške pesmice in drema [sm=smiley1.gif] majakla[sm=smiley31.gif] moje sožalje IZVIRNO SPOROČILO: majakla - zato pa sem jaz še na KG v +, večina pa več ni [sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] Pijem fuuuul mleka in gote sokove, s tehnice pa le prah brišem. [/color] [sm=smiley9.gif] Saj sem jaz tudi še na + s kilogrami, pa jem tudi normalno, edino mleka pijem bolj malo, jem pa zato jogurte. Sicer pa meni ni jasno od česa je odvisno kako zelo se mala naje. Včasih imam mleka za izvoz, pa imam občutek, da se je res dobro najedla, ampak se vseeno že čez 4 ure zbudi. Drugič pa mislim, da bo ziher malo spala, ker je bolj malo jedla, pa spi isto 4 ure [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|