ključek -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (14.1.2010 20:48:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dopust?? za maj?? za prvomajske ne bomo šli nikamor, verjetno potem, okrog 15. maja. ampak je še čas za rezervacijo. To itak, samo je pa do 31.1. popusta 10 %, če se v tem času rezervira. Itak vemo, da gremo, pa sem kar rezervirala. Gremo pa preko tuje agencije, Terra reisen, ne vem če je avstrijska ali nemška, no v glavnem bistvo je, da je Relax bil 28 € dražji. Sicer je naša agencija zastopnik za tujo, ampak je pa vseeno bolj ugodno. Ne moreš verjeti, če ne vidiš. Se pravi, da tuji državljani, čeprav s petkratno plačo od moje letujejo ceneje kot jaz. Mojega sem poslala po pice. Čeprav sem daleč od tega, da bi imela idealno postavo, bi bilo bolje da bi samo škatlo gledala, ampak klinc. Nisem je jedla že od pamti veka. Se mi je lušta v nulo. o njamsi.[sm=smiley1.gif] dober tek!!!! še to sem pozabila dopisati prej, pa je že zaklenjeno....[sm=smiley36.gif].........jaz se pa ne sekiram več za te kile. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|