leda -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (18.1.2010 21:25:48)
|
čer. oliviji gre torej bolje, čarli in mty, upam, da bo hitro mimo. drgač pa bubi, glede vrtca in imunskega sistema...mene je skrbelo za zojo, ker je bila redko bolna, ko pa je bila, pa sva pristali v bolnici. bronhiolitis. prvi pri pol leta, drugi leto kasneje, tatrega pri dveh pa je že doma prebrodila. ma je blo hudo. tko da me je kljub veri v moje teorije malo panika grabla pri vstopu v vrtec...no, in ko napisano v slabem letu dva dneva vročine... ela je druge sorte ptica, se mi zdi. septembra, ko je bila nazadnje bolna, sva prišibali v nedeljo do dežurnega in nisem mogla verjet, ko sem prebrala na odpustnici, da preboleva bronhiolitis. mislm, vse znake obvladam v nulo, pa ga nisem opazla. seveda zato, ker sem obvladala znake za odhod v bolnico...ela pa ga je prebolela preden si reku keks... tko da seveda je odvisno od otroka, ampak glede na precej bolezensko dovzetno taprvo bi si upala trdit, da se imunski sistem res dokončno zgradi pri treh letih in da je to pomembno. zdej grem pa mal kavč peglat. ve pa se lepo mejte. in mirno noč.
|
|
|
|