arabela* -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (21.3.2010 9:58:39)
|
Kak ste kaj..babike? Mi smo vredu,nič kaj novega pri nas... cel vikend smo že same....je ati v tolminu in sta punci neverjetno pridne,se igrata ko zmešane. Tud spimo že lepše ponoči, včasih kar celo noč, M je začela malo mleko zanemarjat, ji damem zvečer kak čokolino...al pa kaj podobnega.Živahna je 100na uro....v vsem že A posnema, kake 3 mesece že sama sedi in je za veliko mizo,njem stolček je pospravljen v zgornjem štuku.... tud sistematskega sva imele,je bila pridna,lepo narisala sestavila stolp,povedala kje ima pupica kaj..malo zajokala ob pikecu....velika je 82 cm, težka pa 10.390kg. tud A je imela v petek sistematskega...ona bi pa kar v šolo rada šla že[sm=smiley36.gif].... Aja tud igrala smo že noro lepo osvojili, M se sama vozi po toboganu in plazi povsod.......me je skoraj kap, ko sem vidla,kaj vse upa, nič je ni strah[sm=zmeden.gif]..pa v Europarku gre sama na tisti veliki tobogan........ne vem no......[sm=zmeden2.gif] pa bogica se je zaskalila v prstek in ne pusti,da ji odstranimo skalco....pravi,da je ne boli[sm=zmeden2.gif] Nič...malo grem malo pospravit,potem pa šibamo na sprehod...lep dan vsem[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|