Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (30.10.2009 12:15:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO punce jaz sem imla zdaj z enim sodelavcem tako vročo temo.....namreč je naletel na prvo osebu ki ne deli z njim mnenja in me je označil s tisoč in eno stvarjo....tud s tem da mam tipično razmišljanje Slovenceljna......mislim....ah.....tip hodi že nekaj let v Tajsko na dopust (je samski okrog 50 let) in pride zmeraj navdušen nazaj....vse lepo in prav.....jaz mu resnično želim vse naj naj boljše.....ampak glede na slišano in videno v zvezi s tem turizmom v tajski....mam pač pomislekov, in sem mu jih tudi predstavla...predvsem me je zanimalo če ma tam res krog ljudi katerim lahko zaupa....(mislim da so mu te njegove prijateljice tam malo preveč pocukrale življenje tam) in da zdaj ko bo šel dol za vedno ne bo kao da gre na dopusta ampak si bo mogel ustvarit novo eksistenco.....un pa ves ožaljen in zaprepaden, kako da ne verjamem v njega in da je ta slovenija itak v k..... in bo še bolj in bla bla bla.....sem rekla da če bi vsi tako razmišljajli, da slovencev kmalu več ne bi bilo....ali zakaj on misli da kitajci in ostali tako množično derejo v evropo?!?!.....mislim........sploh ni dojel da me v bistvu skrbi...in da mu nisem fauš ničesarrrrrr........ampak je tako zaslepljen z tem da glava boli!!!! in zdaj je užaljen odšel, tud poslovil se ni!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in to bi ti naj zdaj bil en odrasel, pametno razmišljujoč 50 letnik................. po vsem kar si napisala imam občutek, da tudi sam ni siguren v kaj se podaja... zato tudi taka obramba. pusti ga... ti mu želiš le dobro in če tega ne vidi ni vreden tvoje skrbi in tvojega prijateljstva. kar se pa tiče slovenceljnov... hm...se je malce narobe izrazil... nisi slovencelj, če pač ne želiš kar tako s trebuhom za kruhom v tujo državo živet... to samo pomeni, da si realen in skrben človek in ne misliš samo nase ampak na vse tvoje bližnje... je res tako narobe, da imaš rad svojo državo??? je že res, da nekatere stvari ne štimajo ampak tako prekleto hudo nam pa spet ni. če mi lahko shajamo z eno plačo in kljub temu moramo plačevati tako davke kot račune potem družinam z dvema dohodkoma nič ne manjka (izključujem tiste, ki so izgubili službo, ki res ne dobijo zaposlitve... ampak bo pa v tujini oz. kje drugje kako drugače??? povsod se dogajajo iste reči!!!) kaj šele nekomu, ki je samski... mislim!!!! ahh... pa naj gre, če mu je tu tako hudo v Sloveniji!
|
|
|
|