pf -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (8.11.2009 9:36:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jutro, jutro dobro.... naša pupika je spala skoraj do 9ih.... o kako je blo lepo mal potegnit.... Ne grem na koncert... najprej k računovodkinji potem pa še mal na kavo z nekom, (lahko tudi še s kom) in v shoping... [sm=smiley1.gif] Super. Pridna Lara da tako dolgo spi. Lana je pa spala od sedmih do pol sedmih. Tak lepo spi, da bi človek kar zajuckal. Enkrat ponoči malo čaja, ali pa tudi to ne, drugače pa spi. Zdaj pa tudi Lana že spi tričetrt ure. Fajn napšopingiraj v LJ. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je včeraj kupil L tudi od Tomya tisti risalni komplet, ko se voda nalije v tuško in je super. Se zamoti s tem. Fina zadeva je tole, ji dam podlogo na puzzle in akcija. Zdajle ko je bolj tako vreme in smo več notri bo tale zadeva prav prišla. Sem bila tudi malo skeptična, če je to že za naše (+ 18 mes), ampak riše čičke, čačke. Vrabec mali. Je pa bistveno bolj zmatrana zdaj odkar hodi, to naredi enih metrov dnevno. Tak zdajle pa grem kuhat. Sem mamo in očeta povabila na kosilo. Mama dva ali trikrat tedensko, plus dostikrat v nedeljo skuha za nas, pa še Lano pazi in se ji res posveča, po domače kuha, pa sokce ji pripravlja, tak da bom danes pa jaz kuhala. Itak je vreme slabo in se nimamo prav kam dat.
|
|
|
|