Čarli08 -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (25.11.2009 21:39:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda In me je kar malo strah te gripomanije ... eh, menda bomo zvozili zimo brez zapletov čarli, se mi zdi, da ti lepo po vrsti bereš in komentiraš. a je**** ga, se bom pa jst vseen menla... prejšni teden so mel v sosednji skupini v zojinem vrtcu potrjen primer pujsaste gripe. jst sem prebrala opozorilo na vratih in si rekla, no, pa se začenja in zgodilo se ni nič. niti en otrok se ni nalezel; tudi iz skupine omenjene punčke ne. tko da, bacili ne skačejo kar naokrog, celo tisti, ki so jih mediji napihnili do konca ne... umivat roke. to pa. le da jaz to počnem z milom. načeloma mam težave s temi agresivnimi razkuževalci; mislim, da večinoma naredijo več škode kot koristi. tko da mi peremo na kuglice enga afriškega drevesa, pucamo itak tko da tašča raje slike gleda kot po tleh, za roke mamo pa luno... Sej mi se tud ne polivamo z njimi, jih pa uporabljam pogosteje kot ponavadi. Že zato, ker sva s tamalim smrkava vsak teden in imam tega že poln kufer. Drugače pa tudi jaz prisegam na dobre stare higienske navade in po tleh pomivam dvakrat tedensko, ker več moj križ ne zmore; mojga bi pa že itak po pol metra usekal, da se ne bi pobral 14 dni.
|
|
|
|