Olivija* -> RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del (11.12.2009 12:17:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....sem malo za nazaj brala....in našla tole...pri septembrčkih......takrat,ko je bilo objavljeno sem zgleda prešpricala..... namerno nisem citirala....mislim pa, da se jih večina tistih pogrešanih (z razlogom) strinja al pa vsaj najde v tem, kar je tu napisano..... citiram od sepembrke 2008 ........[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] "........ eden izmed razlogov zakaj ne sodelujem več tolk na forumih je tut prav ta, da je vse preveč tega hvaljenja kaj kakšen otrok že zna in kaj še ne. in nekateri to jemljejo čist preveč osebno. vsaka mamica ki se pohvali kaj njen malček že zna, to naredi zato ker je na svojega zakladka ponosna. in hvalabogu da je. ampak potem pa vse prevečkrat pride do tega da starši med sabo tekmujejo čigav otrok bo boljši. "...... ..... in verjele ali ne....res se jih ful dosti ne javlja več zaradi tega...... pa jih čisto razumem..... Škoda, ker smo se včasih fajn imele...... jaz pa tega ne razumem tako, kot da se drugi hvalijo in da bi se morala jaz kaj manjvredno počutit, če moj otrok tega še ne počne. meni je všeč, da vidim, kaj so naši malčki pri tej starosti sposobni in potem tudi ani to pokažem. predvsem bubika nam je bila vedno za motivacijo, vedno en korak pred nami [sm=smiley36.gif] to smo pa tak že predebarirale, da eni prej osvojijo motoriko, drugi verbalno napredujejo...pa da ima vsak svoje zaporedje in hitrost...tut Ani bojo nekoč zrastli laski [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|