|
rozinca33 -> RE: Julijke 2010 (1.4.2010 17:57:22)
|
Pozdravljene še od mene! Se strinjam z dvema predhodnicama: preveč pišete - no ja, al pa js tako počasi berem [sm=jezicek.gif] me ni blo dva dni zraven, pa so tri nove strani nastale. [sm=smiley36.gif] Tudi jaz sem danes bila na pregledu. Kg +10, pa štartala sem že s 75kg, pa ko sem vprašala, se nista ne sestra ne G nič čudili, sestra je rekla, da še enkrat en tolk [sm=zmeden.gif] pride. Povedala sem za otekanje nog (zastajanje vode) pa mi je G svetovala manj soli jest [sm=jezicek.gif] seveda v hrani. Poslušali sva srčka, pa je šlo bol na knap, ker pikica tako leži, da ima srčka ravno pod mojo žilo. Ampak se ga je slišalo - glasno, hitro in močno - tak kot mora bit.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ker sem Rh -, moram čez 3 tedne po injekcijo, takrat pa potem dobim datum za naslednji pregled, ki bo nekje proti koncu aprila - bomo spet meli UZ [sm=smiley1.gif]. Vsem tistim, ki morate počivat - čeprav je težko, poskusite si naredit zalogo počitka za takrat, ko ne bo več možno (hranjenje [sm=duda.gif] na tri ure) [sm=bravo.gif] vsem, ki ste imele preglede. Pa še glede kavice... prve tri mesece je še videt nisem mogla, zdej pa ne morem brez nje - prenizek pritisk. Tudi meni se zdi, kot da mi trebuh otrdeva, ampak samo na enem mestu - in potem ugibam: je pikica potisnila ven glavico ali ritko [sm=smiley36.gif] Pirhe pa pri nas barvamo s čebulnimi olupki, letos bomo pa dodali zraven še rdečo peso. Na jajčke pa vedno nardimo vzorčke s travniškimi rastlinami, ki jih navežemo v "štunf". Mimogrede, a se boste fejst mastile z velikonočnimi dobrotami, al se boste pazle? Uživajte v prihajajočih praznikih in naj vam minejo mirno.
|
|
|
|