farfala -> RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del (2.12.2009 21:10:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Bemti...princesa spet zakuhala na 38.5 in več. Dala Paracetamol, ker sem jo že eno uro nazaj hladila, pa ni nič pomagalo. Sedaj je pa kot navita. No, jutri tako ne grem v službo in sem precej slabe volje zaradi vsega. to je pa res bemti[sm=smiley13.gif], za mamico pa[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=pikapoka2.gif] Jaz sem se včeraj smejala čeladi, danes pa me je že kazen doletela, se je mali ful udaril z glavo v podboj vrat[sm=smiley13.gif], v tisti rob in ma tako buško na čelu, ko iz risanke pa dolgo plavo črto. Pa še vidla nisem, kaj je bilo, a je vstajal al je plazil al kaj je delal[sm=zmeden.gif], sem bila drugam obrnjena. Potem pa še obkladka ni pustil, da mu dam gor[sm=smiley18.gif] zvezdica pa kak lahko Patrik na WC školjko zleze, a imate alpinizem v krvi?[sm=smiley36.gif] Grem jutri tud na kavo[sm=smiley1.gif], samo nobenega januarčka ali januarčice ne bo tam[sm=smiley13.gif], škoda no. Vprašanje: kaj v soboto se pa ne bi mogle kdaj zmenit, mislim takrat, ko boste že v službah? Ali imate vikendi strogo rezervirane za familijo?
|
|
|
|