a.biba -> RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del (13.12.2009 9:29:34)
|
Jutro! Mami si je pa danes privoščila - spala do 9h, sicer malo na silo, pa vseeno sem rekla, da prej ne vstanem, ker vprašanje kdaj bo spet takšna priložnost. Mala miška pri teti in stricu spi (zdaj ji je pa to zabavno, če lahko med vikendom tam spi, meni pa tudi paše, da vem kam jo bomo dali, če bo treba ponoči kam letet), ati je šel z moško družbo na potep že zgodaj zjutraj in se vrača zvečer. Tako, da midve imama ženski večer, grema k prijateljici na kosilo, potem bomo pa videli kako se bo nadaljeval dan. Polnočnicam tudi mi ne hodimo, ker nisem rada na mrzlem, sploh pa sredi noči. Tako, da ta plan za nas odpade. Smrečko pa še ne vem kdaj bomo postavljali, verjetno kar 24. je tako fajn, ko so potem naslednjo jutro darila spodaj. Samo ne vem kdo jih bo letos nabavljal... ni volje za po trgovinah lazit... Zvesta kako je bilo zadnjič na pregledu, mislim, da nisi nič pisala o tem. Sem močno držala pesti. Zdaj grem pa otročeka iskat, dovolj ima razvajanja brez mene.... Tudi tu čisto malo sneži, bolj muhice, videti je pa ravno tako fajn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] - sem že vesela snega.
|
|
|
|