Jutta -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (16.11.2009 14:32:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok... ne vem glede zmrznjenega, jaz se poslužujem tudi kakega manga ali našija, pa včasih skuham jabolko + hruško+ 2 žlici ovsenih kosmičev Koolnovih pol pa med skuto ali jogurt, kupujem pa tudi hipp kozarčke, vse vrste sadja in potem tudi te mešam med jogurt, skuto, mlečne kašice, pa tako raje poje k je vedno mal drugačen okus, sej vem, da je boljše domače, a čez zimo je bol slaba izbira, pa mnogo stvari še ne smejo, no, našemu odgovarjajo hipp kozarčki, sam to pač uporabim tam 2x na teden Ja ravno zato sprašujem, ker je čez zimo ful slaba izbira, agrumov naj ne bi jedli pa še dieto brez karotena imamo - torej mi od tega, kar se trenutno dobi v trgovini, ostanejo hruške, jabolke, banane. Še slive in fige, ki jih še pred kratkim ni bil problem kupit, so sedaj postale na policah redke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|