Urša08 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (18.11.2009 21:10:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. otroci spijo, ati je sel fuzbal gledat s kolegi. mama pa pred masino, pa vecerja. luxus. martin pravi da ga uho ne boli vec. pojma nimam, upam da ne bo ponoci spet panika. moram vam pa se malo pojamrat glede tega kako na ZD skrbijo za mulcke. podn. vsaj v kranju. sistematski pregled, torej je otrok zdrav. potem moras pa v laboratorij, kjer stoji v vrsti 25 odraslih, od katerih jih je po moji logiki tam ene 20 ki se bojijo da imajo ta novo gripo. in pol pridem tja, vprasam ce moram cakat vrsto, pa mi recejo da naj se kar vrinem. okej, to smo dali skoz. pol mi da tisto vatko, pa rece, drzte ji na prstku 5 minut. ekskjuz mi!? a se ji zdi da bo otrok 5 minut pri miru drzal prst!? okej, pol se prebijeva na hodnik, ze vse krvave, je tam ena previjalna (sem ji morala se vrecko odmontirat), pa razmaze kri tudi po previjalni (sicer sem imela se tetra plenicko gor), vzamem robcke da pobrisem. obrnem robcek okrog. rjav. tako svinjska previjalna da ... mislim res ful super no. upam da imate drugje boljse. jutri ima sistematskega martin. prednost v vrsti imajo samo otroci do 2 leta. se ze vidim kako bom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Piskot mi mamo to malce boljše poštimano. Vrečko namontira sestra in jo tudi ko se otrok polula odnese, tako da nimaš nobenega stika z laboratorijem. Kri gremo pa en teden prej dat. So pa otročki ki imajo posvetovalnico itak ločeni od bolnih.
|
|
|
|