kayica24 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (19.11.2009 11:47:53)
|
Halo punce!![sm=smiley1.gif] Kaj se pa danes tukaj dogaja[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Zdaj bi pa že lahko poznale Mihailo, da ni nič slabega mislila...Mislim, da je tukaj gor med najmanj konfliktnimi, vedno upošteva vaše nasvete, je prijazna in še bi lahko naštevala...Tako da se ne bi rabili spravit na njo... Ja, res jo zagovarjam, ker mislim, da smo se že toliko spoznale, da vemo o kateri marsikaj.... Jaz sem za vsako figo prestrašena.... Kolumbo je prava cool mamica... Čebel@ včasih res pregrobo odreagira in hitro užaljena.... Ajvy vedno in povsod skrbi za nas... Katjuša je zelo mehkega srca... .......... To je moje mnenje, ki sem si ga ustvarila, verjamem, da ste si ga ve tudi... Je pa res, da imamo vse kdaj slab dan, ZATO SE NI TREBA VSEDAT NA VSAKO BESEDO TAKOJ, ampak se lahko "pogovarjamo" v mirnem tonu brez vroče krvi.... Evo, sem se spucala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] PA BREZ ZAMERE!!!!! Samo ni mi všeč, da pridem na RR in berem take brezvezne... No, pa lep dan vsem....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|