brkn83 -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (21.11.2009 21:30:05)
|
Pozdravljene. Kako ste kaj? Mis mo super, danes smo imeli delovno soboto, pozno popldan pa smo si vezli prosto in šli po tregovinah. Tako sva niku kupila dve novi igrači, pa eno skodelico za jest. Pa mal sva morala še hladilnik nafilat. kolumbo - upam, da si danes že kaj bolje, in da upoštevaš navodila da moraš veliko pit in še več počivat. urša - sem poskušala, da bi šel prej spat, pa mi je že nekako uspelo ga navaditi da gre spat ob devetih, pa se mi je potem okoli pol štirih zbudil. Ker pa js ful rada spim mi je bila to nočna mora. Tk da ga zdej zopet dajem spat ob desetih in potem spi lepo do sedmih zjutraj, al pa še malo dlje. sej gabom še poskušala navaditi da gre prej spat. deja- joj potem pa je res zoprno, da si mogla tak kmalu v službo. No pa sej vidim, da se tvoja dva prav lepo znajdeta, ko sta sama doma. claud- lepe mere [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] katjuša - pusti težave doma in jih ne jemli zraven na dopust. Lepo se imejte in maksimalno uživajte in se spočijte.
|
|
|
|