to je noro, a je to res??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dvojčki, trojčki, četverčki



Sporočilo


natalina -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 17:08:57)

midva "butla" kupva dve lupinci peg- perego primo viaggio, za naši punčki, ko prideva domov ugotoviva, da se lahko montira SAMO V NASPROTNI SMERI VOŽNJE, kar pa je nemogoče, če sama vozim pupe okrog, jih dobesedno ne vidim!!!!!

kličem v Baby center pa mi reče prodajalka, da so vse lupinice tako narejene, a je to ressss???

vi boste sigurno vedle, kako ste jih prevažale?

obupana:nosecka:




Anonimen -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 17:10:08)

Res je, vse lupinice so tako narejene in to je za otroka najbolj varno.




natalina -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 17:16:10)

ja ampak če ju jaz peljem sama v avtu npr. eno imam na prednjem sedežu, če se izklopi airbag, drugo pa na zadnjem ampak to0 ni v arno, ker jo ne vidim, ko joka, bruha al karkoli???




Anonimen -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 17:39:44)

Ko bosta še čisto mala, verjetno ne boste hodili na kakšne daljše izlete, ker si že zaradi hranjenja in ostalih kolobocij ne boste mogli tega privoščit. Če pa boste kam šli, potem je najbolje, da sta oba zadaj, pa verjetno ti ne boš šla sama z njima ampak boš lahko sedela zadaj.

Najbolj kritično je res bruhanje ampak se da lupinico tko naštimat, da ni čist v ležečem položaju ampak malo dvignjena. Saj ne vem kako naj razložim skratka glava je višje od nog, to je napomembnejše.

Na začetku, ko pa veliko polivajo je p tko al tko fajn, da malo počakaš ko pojejo in jih ne daš takoj v avto.

Boš vidla, da sploh ni nobenega problema.

Saj v bistvu nobena mamica ne vidi svojega otročka dokler je v lupinici, če sama vozi.

Je pa otrok tako v avtu najbolj varen. Dalj se vozi v nasprotni smeri vožnje, bolje je. Pa tudi zadaj je bolj varno kot spredaj, ker je ob morebitnem trku manj izpostavljen.




Gina -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 17:48:41)

Tako kot ti je Alja rekla, seveda so vse lupinice tako narejene. Kaj pa potem, če ne vidiš otroka, važno, da je otrok varen, sigurno bolj važno, kot pa vse ostalo.
Aja, pa med vožnjo gledat nazaj, tudi ni ok. Otroci se pa ponavadi itak počutijo čisto super v lupinici. Meni ni noben kaj dosti jokal. Če pa je, pa itak ustaviš.
Bruhal mi tudi noben ni v lupinici, ne vem, zakaj bi, ker tako majhni otroci v avtu še ne bruhajo. To pride šele okrog enega leta. Pa sicer sem imela dva, ki sta zelooo polivala in vsakodnevno bruhala, eden celo pogosto v loku. Ampak avto ne deluje tako nanje.

Nič skrbet, lupinica je super zadeva, dober izum.




CatJa -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 18:15:19)

Nas tamali je vedno sam sedel zadaj, ne glede na to, ali smo bili vsi trije ali pa sva bla sama.




NinKa -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 18:49:30)

Nisem brala predhodnih odgovorov, ampak ti povem, da sva midva tut imela Primmo viaggio in je naš :modri: sedel odzadaj v njej. Ker je blo kotra vožnje...sva v Emporiumu (Mothercare)kupila ogledalce, ki se ga en del da na ročaj od lupince, drugega pa si daš ti na svoje ogledalo. In potem sem točno videla, kaj je počel škratek.

:sloncek::kuza::sloncek:




SISI25 -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 21:19:12)

Ja kot so vse predhodnice rekle so vsi sedeži tako narejeni.
Mi smo imeli vedno oba zadaj, jaz pa sem sedela vedno spredaj in nikoli zadaj. Razen enkrat ko smo šli samo z enim zdravniku v Ljubljano in je bila pot malo daljša.

Sama do zdaj še nisem nikoli šla, se mi zdi totalno nemogoče, oba nosit okoli, saj ima že eden skupaj s sedežem 10 kg, da pa oba prenašam okoli... Zdaj ko bosta p amalo večja ju bomo pa tako v ta večje sedeže dali.




natalina -> to je noro, a je to res??? (17.6.2005 23:13:15)

ja nič, sem se spoprijela s tem, moram pa priznat, da sem zelo vesela, ker vas imam, vas in tale forum, ker tudi, če nekdo vpraša kakšno neumnost ali slučajno pa kej res ne ve? odgovorite brez posmeha in z veseljem,m predvsem pa nasvetom. na sosednjem forumu žal temu ni tako!

bodite fajn in se tipkamo!




Anonimen -> to je noro, a je to res??? (18.6.2005 8:16:34)

Natalina saj zato smo tukaj, da si pomagamo.:rozica::rozica:





Anonimen -> to je noro, a je to res??? (18.6.2005 17:18:53)

Samo odgovor NinKi: ogledalce je sicer super, ampak ni primerno za daljše avtomobile, ker je zadnja šipa predaleč in se prov nič ne vidi.




Anonimen -> to je noro, a je to res??? (18.6.2005 17:34:02)

Oprosti, natalina, vem da ti ni do semha, ampak mene si s temle postom nasmejala do solz :)-

Drgač pa so že punce povedale.




Lianna -> to je noro, a je to res??? (18.6.2005 18:57:07)


Slučajno sm prebrala kaj so ti napisale na sosednem forumu. In nobena ni bla nesramna, ampak so ti sam predtavile dejstva. In tko pač je. Zdej se pa ti sama odloč,a boš uporabljala lupinice tko kt jih je treba....al boš pa še naprej trmarla naokol, kako ne boš vidla otrok.

lp pa brez zamere




Lunca1 -> to je noro, a je to res??? (19.6.2005 19:14:36)

Moja je bila vedno zadaj in kontra smeri vožnje. problem je v tem, ker se ne da izklopit airbaga. Pa ni bilo nikoli nič narobe.




Stran: [1]