|
Ninica40 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del (21.12.2009 12:43:49)
|
zdravo vsem. hvala za lepe besede, ker tisti, ki bi ti morali glede zdravstvenega stanja kaj razložiti nikoli nimajo časa, pa še v ugankah se pogovarjajo, da si vsak pač lahko razlaga po svoje in sem zelo hvaležna za vsako besedo. čeprav je konec leta sem čisto down, pa še srce mi tako zelo bije in nori po zaključenem jemanju hormonov. vsaj zredila se nisem, pravzaprav sem celo shujšala za 2 kg v samem postopku. Bo že bolje. naročila sem tiste tabletke za vitalnost jajčec, če jih še kaj imam. bomo videli, to mislim, da bi mi mogli najprej povedat in pregledat, če še sploh je kaj materiala. pa še v fitnes sem ponovno začela hodit in se mučit, da bo moje telo mlajše po treh mesecih. in adijo čokolada in sladkarije - kar bo v novoletnem času izredno težko. v savno pa hodim, da se pomirim, ker sem notranje zelo nemirna. upam, da bom naredila dovolj zase in za prihodnji naraščaj. čakam na M, ki je, se mi zdi, še ne bo hitro. pri nas je bilo čez vikend polno snega, tako da smo s hčerko šli na bližnji hrib in jupi z bobom po strmini. dva dni čistih užitkov. naša mala bo v začetku leta stara 5 let in že ima svoje muhice. vse kar potrebujem zraven nje so trdni živci, ker je nabrita in zvita.
|
|
|
|