RE: Kdaj prvič na smučke? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Migajmo skupaj



Sporočilo


K_a_t_i -> RE: Kdaj prvič na smučke? (10.1.2010 13:59:10)

Lani, pri dopolnjenih 2h letih, smo si za 1 dan sposodili pancarje in smučke. Naveličal se je enih 15 minut po tistem, ko smo mu obuli pancarje - na smučah je stal samo za sliko. Namreč, so ga tiščali pancarji in je hotel, da mu jih damo dol.
Letos je izrazil željo, da se on pozimi ne bi sankal, ampak smučal. Smo šli na sejem rabljene opreme in kupili smučke in pancarje. 2 meseca pred 3. rojstnim dnem smo ga postavili nanje in mami je bila impresionirana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Ne zaradi tehnike smučanja, ampak ker se je tamal več kot uro vozil v KG po čarobnem tepihu gor in po klančku dol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] . To je sicer samo uno, da se spusti, ampak kar je najpomembneje - ima voljo in interes. Tako da mislim, da okrog 3. leta je pravi čas vsaj za poskusit.




mate0ja -> RE: Kdaj prvič na smučke? (11.1.2010 8:48:56)

No da poročam. Mi smo našo postavili na une plastičene smučke. Sva drsali v njih gor in dol dve uri, pa s palcami sem jo vlekla pa še ni hotla nehat. Sm bla že čist preč mala (18 mes) je pa vpila šešeše. Pol je pa vsak način hotla še na vlečnico. Tako kot drugi. Smo si včer sposodli v smuarski šoli prave pancerje in smučke. Sicer so ble smučke mal predolge ampak itak ne pričakujem, da bo zavijala. In sva šle skupaj na vlečnico. Ji je blo tok všeč, da je kar vriskala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Tko da grem danes v akcijo, pa probam dobit smučke pa pancerje, ker izposoja je tok draga, da se ne splača celo zimo na to računat. Je ceneje kupit in ko bo premajhno prodat. 




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]