|
glugluglu -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (7.1.2010 22:02:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Almera IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Almera Zimska - zakaj je pa med dojenjem bolj važno da ne dojiš, kot med nosečnostjo - pa nič ne provociram, samo jaz bi rekla, da je v nosečnosti bolj škodljivo kot med dojenjem jaz bi pa rekla, da nikoli ne zelo škodljivo. Če skadiš okoli 5 cigaret na dan. Ne me raztrgat..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ok, to so izgovori, kajenje je v vsakem primeru škodljivo za nas, je pa res vprašanje koliko se naprej na plod prenaša. ja za otroka mislim, za nas itak da je. Najbolj škodljiv je dim.. Jaz se psihično pripravljam že nekaj mesecev. Hočem nehat, ker je grdo, zaradi zdravja, ker je drago... ampak če pa zraven kave tak paše in ne bi se rada zredila. Pa ne skadim več kot 7 na dan, včasih niti to ne. Sem že nehala za 1,5 leto in sem šla 7 kil gor. En dan sem že celo zdržala cel dan, pol mi je pa zvečer moj rekel, če grema na čik. Ja! Zdaj pravim, da v drugi nosečnosti bom 100% nehala. Samo prelagam. Tak sem že za prvo govorila. lažje je, če partner ne kadi, saj poskusi samo omejit iz 7 na 6, 5,... potem samo ob kakšnih žurkah, pa mogoče bo enkrat.
|
|
|
|