metuljcek321 -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (14.12.2009 13:59:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis metuljčica;jupiiiiiiiiiii zatako število folikolov . Poznam celoten postopek ,tako da vem kaj si prestajala. Kolikor se spomnim so sestre tam ful prijazne, me je ena skoz za roko držala in božala.Pri punkciji so meni tudi dali lokalno eno injekcijo pa prej so mi dalo eno tableto za pogoltniti, mislim da eno za živce, sem bla pol čist zadeta . Sestre na oddelku so resnično fenomenalne, se strinjam. Takih sončkov ni daleč naokoli. Kapo dol! IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška metuljčica-..sem popolnoma neizobražrena v smeri foliklov in punkcije tako da ti lahko dam samo[sm=pikapoka1.gif] pod tole se pa tud jz lahko podpišem.... želim ti, da rata, pa kakorkol rata!!!!! Samo za oris stanja: v normalnem menstrualnem ciklu je EDEN (1) folikel, v katerem je 1 jajčna celica, ki se potem (v primeru zanositve) med ovulacijo spoji s spremijem in voila bebe je tukaj. No, jaz pa nisem imela ene, ampak skoraj 50! Si morete mislit, kolk je to? Vse me je tiščalo, počutila sem se kot bi bla tik pred eksplozijo. Danes sem seveda že spet napihnjena kot sod, sta se jajčnika odzvala za tako invazivno pikanje in zatekla, zgledam, kot da sem že najmanj v tretjem mesecu. Upam, da vse lepo uplahne, ker res ne bi hotla spet nazaj v bolnico zaradi hiperstimulacije kot je blo prvič - to bi blo pa res bedno. Se ti začne voda nabirat, si napihnjen, boli k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - nič dobrega, torej. Aha, ja, let's think positive, a ne? Vse bo tipi-topi in metuljka bo bp prenesla vse tole.
|
|
|
|