ilatic -> RE: Julijske čvekice 2008 - 3. del (21.12.2009 12:20:53)
|
Hojla! Hvala za pomoč. Jah to traja od kar se je rodil Tarik. Včasih sem vse naredila sama in molčala, zdaj mi pa gre to molčanje že na živce. Od kar se je rodil Tarik ga je mogoče 3x previl, 2x okopal in to je to. Doma ga ni nič, če pa je, mu nikoli nič ni prav. Vsaka njegova pripomba me moti in mu ne pustim da karkoli kritizira saj nima pravice če ga ni nič doma. Vedno se zgovarja na svoje delo. Ampak hej, tudi jaz delam. HB imam službo samo dopoldne, če bi hotel bi si jo tudi sam našel. Ampak je problem v tem ,da je navajen da jaz sama skrbim za vse. Veliko veliko stvari se je nabralo v teh letih. Krivda je pa moja, ja. Ker sem vse naredila, samo da bi bil zadovoljen in bi me imel rad. A ne morem več. Spoznala sem, da sem samo jaz v ta zakon vlagala, vsi naju imajo za idealen par. Ha ha ha. Ja seveda, če sem pa vedno naredila tako kot ustreza njemu in otrokom. Kaj meni paše niti ne vem več. Izgubila sem se. Ne vem kaj imam jaz rada, kaj bi jaz rada počela.... mislim da to ni prav. In ko sem začela delati na sebi se je začelo. Ni mu prav, seveda ne, ko pa ni navajen, da pa on ni na prvem mestu ampak jaz.... Pred otroci se ne kregava mogoče samo špikava.
|
|
|
|