|
matcar -> RE: Mariborčanke VII.del (20.12.2009 20:28:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem danes skoro zmrzzzzznila,ko sem šla delat,pa skoraj pol ure sem si avto pucala.Grrrr!Pol pa sem domov prišla,pa se najedla,pa šla spat. Aja,sem včeraj gledala nemške talente,to ko bo pri nas tudi od pomladi naprej.Je bila finalna oddaja.Ful so bli dobri,samo je pa trajalo do pol 2-h zjutraj.[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Pol pa še malo nočne telovadbe pred spanjem in je blo že skoraj jutro.Mater,sem že zaj cela povožena.[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Malo prej pša sma šla z [sm=love.gif] po fročeke k tašči,pa sem spet skoraj zmrzzzznila.Uuuuuššššš! Vuni je ko v Sibiriji,pa ne vem,če nimajo oni bolj toplo.[sm=smiley36.gif] Zaj pa sem tuuuuu![sm=jezicek.gif] pa saj saj pa ni tak mrzlo... če smo mi bli 2 uri na pohorju pa to zunaj, nič noter. Kaj ne? Jaz sem skoro umrla danes od mraza,pa sem bla vuni tolko,da sem si avto spucala-3x,pa še pol ure po tistem nisem nog pa prstov na roki čutla,pa sem imela čižme pa rokavice gor.
|
|
|
|