ovulacijski test-intenziteta druge črtice (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


Anonimen -> ovulacijski test-intenziteta druge črtice (26.11.2009 20:55:18)

Pozdravljene!
Mene pa nekaj zanima, glede na to da sem danes nekje 11 dan po začetku zadnje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], mi je ovul test (tisti ki je not pet trakcev) včeraj popldne pokazal rahlo drugo črtico, ko pa sem ga danes delala pa te druge črtice sploh ni več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], čeprav sem pričakovala glede na bližanje sredini cikla vsak dan močnejšo?! Kaj naj bi to pomenilo? Aja, cikel imam na 27-28 dni in je zelo reden. Me pa že nekje od torka (takrat je bil 9 dan po začetku zadnje M) rahlo šikne spodaj, pa še mal napihnjeno se počutim in sem kr razdražljiva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ali bi lahko šlo za zgodnji O, in ker sem z lističi začela šele včeraj, bi bila teoretično O že lahko mimo? Hvala že vnaprej za vaša opažanja in mnenja!




Anonimen -> RE: ovulacijski test-intenziteta druge črtice (26.11.2009 21:32:19)

Tudi jaz ta mesec spremljam prvič s temi ovul trakci. M imam na 28 dni, spremljat sem začela 11 dan, danes je že četri dan, kaj sem delala in še vedno ni pokazalo nič. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, razen čist rahle črtice danes, ampak v navodilih piše da mora biti vsaj enaka kontrolni, če ne še temnejša, tak da nevem kaj si naj mislim,... Ovulacija bi glede na koledarček menstruacija.si morala biti danes ali jutri. Za ju3 imam še ravno en test pol pa več ne mislim tega kupovati.

Če bo pa pri tebi kakšen rezultat pa javi.

LP




gigi1 -> RE: ovulacijski test-intenziteta druge črtice (27.11.2009 10:44:52)

Ni nujno, da je ovulacija na sredini cikla. Možno je, da imata obe bolj zgodnje ovulacije. Probajta naslednji mesec začeti s testiranjem že 8. ali 9. dan. Pa pravijo, da bi bilo treba preverjati na 8 ur, če hočeš ujeti O.

Je pa tako, da mora biti črtica isto močna ali močnejša od testne.




Stran: [1]