RE: Odvajanje od plenick... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


valči -> RE: Odvajanje od plenick... (1.12.2009 21:02:18)

Saj sem že večkrat pisala,naša najmlajša me je letos poleti prijetno presenetila,se je odvadila v enem tednu pri 1 letu in 9 mesecev.Je prihajala iz vrtca s suho pleničko,sem jo dalala dol,po kakem tednu-10. dneh sem jo pa kar v vrtec dajala brez.So bile nesrteče,pač,ko se je zamotila.Zunaj ni bilo panike,ker je bil julij.

Tako da gatice in krilo,pa je.Sem jo zunaj dajala na travico lulat,pa kahlo sem imela zunaj,pa v dnevni.Pač zato,da se je sama spomnila.Sedaj,ko je 4 mesece suha,je pa kahla na wc-ju..

Ko kam gremo,ni v plenici.Gre doma lulat,pa v zdravstvenem domu,ali na javnem wc-ju.Je res pridna,ni kaj.Že,ko smo se avgusta peljali na morje,smo jo brez plenice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Kahla pa seveda zraven.

Sedaj,ko je hladno,pa pač gre prej,pa po kaki uri,1.5 ure gre not.


Samo v primerjavo,najstarejši je postal suh pri 2.5 letih,dolgo je v plenice kakal,še kake pol lete.

Srednja hči pa postala suha pri 2 letih in 10 mesecev šele..Je bilo pa decembra,ko se je končno navadila.V treh dneh-frajla,prej pa ne in ne.Le kakala je v gatke še pol,pol pa kontra,sploh ni kakala-zaprta,da je v bolnici pristala na klistirju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]


Sedaj smo res na konju,kar se plenic tiče,sem vesela,da je mimo,ker to mi je nekako med težjimi obdobju v ranem otroštvu.Veliko doslednosti,potrpljenja je potrebno.In mirne živce!

Je pa tako,prisluhnit otroku,ko nakaže,pa mu pomagat.Nič silit.Srečno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.12.2009 21:28:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.12.2009 21:32:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]