Pomoč-pri KLIKU (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika



Sporočilo


anita4 -> Pomoč-pri KLIKU (3.12.2009 18:26:24)

Živjo!
prosim za pomoč in sicer zanima me oz. rada bi nakazala denar preko klika drugi osebi(sorodniku,ki je pri drugi banki) .
A ne vem kako imam številko računa, pa na želost ne vem katera položnica na kliku je za nakazilo drugim osebam in kaj vse še moram napisati na položnico.
Prosim če mi kdo pomaga,na žalost se spoznam samo na plačilo položnic[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ne pa v dobre namen drugim osebam.
hvala
lp
anita




honey -> RE: Pomoč-pri KLIKU (3.12.2009 18:29:12)

Ni ti potrebno plačevat preko položnice, ampak izbereš možnost PLAČILA, nato pa NAKAZILO MED RAČUNI. Tvoj račun je itak zaveden, v drugo okence pa vpišeš prejemnikov račun. To je vsa umetnost. Denar je takoj prenakazan, pa še stroškov provizije ni treba plačati.




alička -> RE: Pomoč-pri KLIKU (3.12.2009 18:33:47)

Nisem ziher če nakazilo med računi, ne velja samo za isto banko, med različnimi bankami, pa s položnico, pa ne posebno ampak ono drugo.
Ne bom pa trdila sto posto, ker že nekaj časa nimam več klika.

Številko računa imaš na bančni kartici, obvezno boš morala vipsati sklic spodnji, ker te drugače ne bo spustilo naprej. V mali okenček vpiši 00 v večjega pa datum (brez pik seveda).

Upam da sem kaj pomagala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




anita4 -> RE: Pomoč-pri KLIKU (3.12.2009 18:36:01)

kje pa naj najdem nakazilo med računi.Ne najdem, ali mogoče piše kako drugače?
hvala





Felicita -> RE: Pomoč-pri KLIKU (3.12.2009 18:48:02)

greš v klik, poiščeš obrazec plačilni nalog (NE posebna položnica) in vpišeš vse kar rabiš za PREJEMNIKA. tvoji podatki bi mogli bit že izpolnjeni, razen zneska in namena plačila. ko boš zadevo poslala te bo opozrilo da bo plačilo izvedno ju3 in vtipkat boš mogla 2 znaka svoje osebne kode (si dobila po pošti).
nakazilo med računi deluje, če sta obe stranki komitenta iste banke... vsaj nazadnje ko sm jest to delala je blo še tko.




Stran: [1]