|
PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (20.12.2009 22:46:18)
|
dober večer, ste že vse v mižulah,...sej bi jst tut morala, se moram ob 6ih zbudit za FTH [sm=smiley29.gif] Predstava je bila v redu, sva šla pol še na koktejl u penjasa,na hitro...morava še kdaj ponovit tole. Mali je bil priden, se je samo enkrat zbudil, pa ga je mami mal poujčkala in je zaspal nazaj. Pa prejle se je zbudil in sem ga za minutko popestvala in je zaspal...me zanima, do kdaj. Se mi zdi nelogično, da bi bil po vsej hrani že čez tri ure spet lačen..se verjetno želi samo malo pocrkljat. Zdej bom pa res začela delat po navodilih iz tiste knjige brez joka v sanje, ker tole nikamor ne pelje. Namesto, da bi vse več spal, se on vse bolj zbuja [sm=zmeden.gif] Pa mlečne kašice zvečer poje več ko dva deci, tko da zihr ni še lačen. Se je pa fino poredil v zadnjih dveh tednih se mi zdi. Je kar lička pa nogice dobil[sm=jezicek.gif] K.tja svakinja je pa, vsaj navidez, v redu...smo imeli samo eno skupno kosilo in je bila kar vesela...še z malim se je malo šalila, mu štunfek obula, ko si ga je slekel...ne vem, meni se zdi to malo čudno. Ampak vsak žaluje na svoj način. Sicer je precej taka, da ne paničari pa to, ampak ne vem...bomo videli. Zdej grem pa res tut jst u mižule...aja, zunaj je bilo zdej -12 stopinj. Za crknit mraz!
|
|
|
|