|
AKP -> RE: Z-majčki 2009 - 7. del (22.12.2009 7:40:33)
|
Dobro jutro!! Na hitro berem in animiram Nike, da bo dala mir, da mami pogleda kaj je novega na RR. Dudica lahko ga skuhaš na mleku v prahu. Mi je rekla pediatrinja v bolnici. Jaz odmerim 100ml vode, dam not 3 merice mleka v prahu, vlijem v en mali pisker in dodam 1 žlico grisa. Ko zavreje takoj odstavim. Na isti način naredim tudi koruzni in ajdovi gris. Jaz sem ji enkrat skuhala žgance in jih prelila z novalacom. Se jer tako tresla zraven in špukala, da sem probala kakšen okus je in je bilo fuj. Pecivo sem pekla v soboto in nedeljo. Mi je mama posodila knjigo z recepti od rame pa sem sprobala. So mi pa že skoraj vse pojedli in bom še v četrtek pekla. Mi je pa kulinarika res super, ker imajo ful dobre recepte. Meduzica upam, da se vama porihta. Sem sina enkrat direktno iz šole peljala v bolnico, ker je imel hude bolečin in sem mislila, da je slepič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Je pa bil zaprt in je dobil dve svečki. Smo morali vedno pazit, da je redno odvajal.
|
|
|
|