Atletika (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Migajmo skupaj



Sporočilo


Aja32 -> Atletika (21.12.2009 10:30:44)

Po spletnih straneh gledam atletske šole oz. društva.
Namreč moj sinček bi rad tekel oz. skakal čez ovire... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je res motorično zelo sposoben in se mi zdi tole več kot odlična priložnost.

Gledala sem Atletsko šolo Brigite Bukovec. Ali ima katera vpisanega otroka v to šolo? Zdi se mi prav zanimiv program, pa še čez celo leto ga lahko vpišeš.

Ima katera otroka v kateri drugi atletski šoli, pa je zelo zadovoljna?

Lp A




Zala01 -> RE: Atletika (21.12.2009 11:41:48)

Moj 4,5-letnik hodi na atletiko že 2. leto k Brigiti. Nočem ji delat reklame, ampak sem tako zadovoljna, da bolj ne bi mogla biti. Mali s takim veseljem hodi tja dvakrat na teden, da ti ne morem povedati. In še to sem opazila, od kar hodi tako redno na to atletiko, skoraj ni bil bolan. Jih res fajn prešvicajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Aja32 -> RE: Atletika (21.12.2009 11:52:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Moj 4,5-letnik hodi na atletiko že 2. leto k Brigiti. Nočem ji delat reklame, ampak sem tako zadovoljna, da bolj ne bi mogla biti. Mali s takim veseljem hodi tja dvakrat na teden, da ti ne morem povedati. In še to sem opazila, od kar hodi tako redno na to atletiko, skoraj ni bil bolan. Jih res fajn prešvicajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .


O super... :) Hvala za odgovor... Po mojem se bomo kar odločili - pa še na OŠ Valetin Vodnik je - blizu nas...




Hope2 -> RE: Atletika (21.12.2009 19:33:26)

Vse te šole (ne glede kdo jih ima oz katera šola) so super in odlične za otrokov razvoj. Sem v eni tudi sama delala. Povečini gre za igro oz skozi igro spoznavajo šport. In tu se lahko pri kakem otroku pojavi problem, če pričakuje veliko atletike, pa je ni velik (kar je tudi prav). Prijatelj je sina (4 leta) vpisal v njeno šolo, malček je bil tak navdušen, da še spat ni mogel, po 2 telovadbah pa je rekel, da ne bo več hodil, ker skoraj nič ne tečejo, ker nič ne skačejo v daljino... Vztrajal je 1 mesec, potem pa nehal. Torej odvisno tudi od otroka, kaj pričakuje in koliko rabi aktivnosti




Zala01 -> RE: Atletika (22.12.2009 9:43:02)

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

O super... :) Hvala za odgovor... Po mojem se bomo kar odločili - pa še na OŠ Valetin Vodnik je - blizu nas...



no, mi ga vozimo pa na OŠ Vič, ker tudi minutko stran stanujemo. Pa danes imajo nastop za starše, pa obdarovanje Dedka Mraza, tako da se res skoz nekaj dogaja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]